LoveStyleSession

  • Love Style Sessie

    Romantische plaatjes samen met je geliefde.

Lovestyle Shoots

Time for love pictures

De Love Style sessie is ontstaan ter voorbereiding op huwelijks fotografie. Geïnspireerd door de L-Style sessies van de Belgische fotograaf Pieter van Impe heb ik een aantal Love Style Sessies met diverse stelletjes gedaan.
Heel vaak zijn de Love Style Sessies vaak gekoppeld aan een bruidsreportage. Het bruidspaar gaat een paar maanden voor hun trouwen met mij op pad om verlovingsfoto’s te maken. Het bruidspaar leert mij als fotograaf kennen en is op hun grote dag vertrouwt met mijn werkwijze. Maar ook alleen een Love Style Sessie voor stelletjes die nog geen trouwplannen hebben maar wel graag foto’s van hun samen willen, komt steeds vaker voor. Zo nu en dan is dit zelfs op Time For Picture basis mogelijk. Maar dit uitsluitend in overleg en vaak gekoppeld aan een bruidsreportage.

Een Love Style Sessie bestaat uit een selectie foto’s (ca 25) via wetransfer in hoge resolutie. Uiteraard zit hier een prijskaartje aan, maar dat hangt er ook weer vanaf waar en hoe de sessie wordt gedaan. Over het algemeen vallen de kosten voor zo’n sessie mee. Het is maar net hoe gek de klant het maakt.

Similar Projects