Fotoslideshow tijdens plechtigheid

Een muziekstuk afspelen met daar op het scherm getoonde foto’s wordt tegenwoordig veelvuldig tijdens rouwdienst afgespeeld. Het laat een beeld van de overledene zien en dat geeft iets extra’s op een uitvaart.

Een Power Point of een videopresentatie maken is in de hectische dagen voor de uitvaart een tijdrovend klusje waar eigenlijk helemaal geen tijd voor is. Er wordt dan gauw vanaf gezien. En als er dan wel een presentatie wordt gemaakt, wordt het vaak vluchtig in elkaar gezet en komt het op de uitvaart zelf rommelig over. Muziek waarvan de kwaliteit niet altijd even goed is. Foto’s die onduidelijk over komen. Maar ook een presentatie waar muziek en foto’s niet gelijktijdig eindigen komt heel vaak voor. Dat is jammer maar vooral spijtig voor de nabestaande in deze toch al zo’n verdrietige periode.

Wij kunnen de helpende hand bieden door het desbetreffende muziekstuk eventueel te zoeken en geluidstechnisch re-presentabel maken voor een slideshow. Foto’s kunnen wij mogelijk inscannen en retoucheren zodat deze helder worden gepresenteerd. Maar vooral een presentatie maken waarvan de muziek en de foto’s in ieder geval gelijktijdig eindigen.

Zo kunnen wij een uiterst gelikte presentatie maken met alles erop en eraan maar vaak is de eenvoudige presentatie het meest effectief. Een presentatie hoeft geen bergen geld te kosten. Een Power Point of videopresentatie kost bij ons nog geen veertig euro en wordt binnen 48 uur geleverd. Sneller kan in overleg natuurlijk ook.

Stuur een email voor meer informatie. Of vul het formulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.