Bruidsfotografie

Op de mooiste dag van hun leven moet dickde[FOTO]graaf vaak zeggen tegen het bruidspaar dat ze ook mogen lachen…

 

Eindelijk is het zo ver! Jullie hebben een datum waarop je elkaar het ja woord gaan geven. Dit doe je als het goed is maar één keer in je leven. En omdat het zo speciaal is willen jullie het dan ook gelijk goed doen. Het liefst met alles erop en eraan.

Bij de gemeente merk je al dat het afsluiten van een huwelijk al enkele honderden euro’s gaat kosten. De aankleding zoals jurk, trouwpak, bruidsboeket, corsages en de ringen al in de duizenden euro’s. Daar gaat jullie zuur verdiende spaarpot… Daar komt uiteraard nog een bruiloft bij en die muzikanten en cateraars komen ook niet voor niets. Maar ja, je trouwt maar één keer dus mag het ook wel wat kosten.

Al dit alles wil je eigenlijk ook op foto vastgelegd hebben. Maar die fotograaf is echt een hap uit je budget. Wat durven die een geld te vragen voor een paar fotootjes…

De fotografiekosten zijn op het eerste gezicht zo te takkelen. Er is altijd wel een vriend of neefje met een dure camera die de foto’s wel wilt vastleggen. Natuurlijk zullen de foto’s van die bruidsfotograaf beter zijn maar een beetje minder is ook een flinke slok minder op rekening. Hierdoor kunnen jullie wel dat enorme feest geven.

Maar dan komen de foto’s. Zo hadden jullie je dat niet voorgesteld. Een prachtige dag maar sfeerloos vastgelegd. Belangrijke momenten zijn gemist en de foto’s ontbreekt het aan scherpte. Herstellen of nog een beetje aantoonbaar laten maken kost je ook een vermogen. En dat is als je geluk hebt. Hoe vaak gebeurt het niet dat de fotograaf op het alle laatste moment afzegt. Of zijn camera gaat tijdens de ceremonie kapot. Dan heb je als bruidspaar in ene geen enkele foto van je mooiste dag…

De bruidsfotograaf is voorbereid op tegenslagen op jullie huwelijksdag. Zo fotografeert hij altijd met meerdere toestellen zodat hij altijd back-up heeft mocht er het één en ander technisch niet functioneren. Hij weet door ervaring wat er op z’n dag gaat gebeuren en stelt zich in op bijzondere momenten zodat alle belangrijke momenten op foto staan. Zo werkt hij met een draaiboek voor jullie dag en heeft hij vaak de omgeving al verkend om verassingen te voorkomen.

Bij dickde[FOTO]graaf.nl krijgen jullie een fotograaf die de klappen van de zweep kent. Hij sleept jullie door deze mooie maar zeker stressvolle dag. Zo zal hij jullie de kans geven om van deze dag te genieten. De foto’s worden binnen zes weken in een digitaal album aangeleverd. Na bestellen kan via de beveiligde pagina op zijn website zodat jullie ook geen omkijken hebben bij de nabestellingen.

Wat nog veel belangrijker is voor jullie als bruidspaar is dat een kwaliteitsbruidsfotograaf niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Natuurlijk kan je het zo duur maken als dat je zelf wilt. Bij dickde[FOTO}graaf.nl heb je al vanaf € 500,- een bruidsreportage compleet met album. Hier komen dan wel de reiskosten nog bij.

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op. Voor je het weet is dickde[FOTO]graaf.nl al niet meer beschikbaar op jullie trouwdatum.